Tietoa meistä

 paluu

Liike


Perustettu vuonna 2000 hyötyajoneuvo tarjota rajat ylittävän myyntikanavan kuin ajoneuvon Exchange ja Internet-palveluja tavoite.

Valikoiman palveluja sisältyy alussa 15-kielen ajoneuvon esityksen, viedä ajoneuvon tiedot painamalla painiketta sitten kolme suurta vaihtoa ja ajoneuvon hallinnan perusta nykypäivän OfficeCat.

Vuosien mittaan tehospektristä webMobil24 on jatkuvassa kasvussa.
Joten voi siirtää hänen laivaston yli webMobil24, 28 kielellä ja yli 150 ajoneuvoa vaihtoa ja portaalit ajoneuvon kauppaan.
Kotona ja ulkomailla.
Valmistajat ja maahantuojat laittaa auton vaihtoa WebMobil24 white label tuotteen ja saada tällainen erittäin kehittynyt markkinoiden vaunujen myynti.

Tänään webMobil24 toimii kansainvälinen ja kielitaitoinen 28-ajoneuvojen markkinapaikka internetissä, jolla on toimipisteet Saksassa, Sveitsissä ja Italiassa.

Liiketoimintaryhmät


Ydinliiketoimintaan webMobil24 koostuu kolmesta perus liiketoimintasegmenttiä:

Yksi on ajoneuvon markkinapaikka yksityisasiakkaille ja autokauppiaat Internetissä. Täällä webMobil24 ominaista sen monikielisyyttä ja eurooppalaisten ulottuville.

Toiseksi, kattavan paketin palveluja ja it-ratkaisujen kehittämisestä autoteollisuuden vähittäismyyjiä, valmistajia ja palveluntarjoajia. WebMobil24 tarjoaa täydellisen paketin onnistuneen autokaupan Internetin kautta.
Kautta 13 vuotta online-myynnin kokemus ja laaja osaaminen sivusto, asiakkaat voivat olla varmoja, että ne toimivat yhdessä WebMobil24 auton affine asiantuntijoita. Pitkä lähdeluettelo todistaa tämän.

WebMobil24 on kumppani suurten ajoneuvojen valmistajat ja / maahantuojat. Joten olemme vastuussa meidän foorumi jakelu ratkaisut Opel, Suzuki, Kia ja monet autokaupan ryhmät - maailmanlaajuisesti.

Yritystiedot:


Perustamisvuosi: 2000
Toimitusjohtaja: Marco Marlia

WebMobil24 on rekisteröity tavaramerkki
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Yhteystiedot:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Puhelin: +49 (0) 69/507757-0
Faksi: +49 (0) 69/507757-33
Sähköposti: info@webmobil24.com


Ei hakutuloksia Tarjoajan kaikki ajoneuvot